söndag 21 mars 2010

Stolt som en tupp!

Sonen har en ny hobby: pärlplattor! Han har gjort hjärtan till hela familjen, helt efter egen design och idag har han gjort påsk-kort till morföräldrarna, med deras hjärtan på! Han har själv valt alla papper, former och dekorationer och limmat fast dem, jag har bara hjälpt till med klippandet! Här är resultatet:


Inte illa för en treåring va?

Och sedan ville han göra ett kort till, till några bekanta till min mamma (han har tydligen fattat tycke för dem). Också detta helt hans egen design, medan jag stod för klippande och höll embossfönen. Bokstäver ville han ha också, för, som han sa: "Jag älskar bokstäver!" Såhär blev det:


Inuti kortet skrev han massa blixtar och "hej" Kolla här!!

Han är alltså tre!!! Jag är stolt som en tupp! En så'n har han förresten också tillverkat. Och när jag ändå är i skrytartagen så får ni se den också!

tisdag 9 mars 2010

Tävla...

Begåvade Ida med snygga bloggen Familjen i Uttran lottar ut en necesär! En sån här snygg: Den skulle jag verkligen vilja vinna! Då skulle jag plocka fram mina sminkpryttlar lite oftare! Om inte annat så för att få titta på den fina väskan! Kolla in i hnnes blogg och kika på allt annat fint hon gör; kuddar, kakfat... så, iväg med er nu och titta själva!