torsdag 13 november 2008

Nostalgi...

Det här är min andra LO ever. Ibland längtar jag tillbaka till den tiden, när man ägde max 5 olika papper och inte hade koll på scraptrender alls... Då var det liiite lättare att bestämma sig! Jag har fortfarande ingen jätte-stash av scrapmaterial, men jag är en obotlig velpotta!! Jag är en så'n där scrappare som kan sitta och flytta runt en deko i flera timmar... *hmm, ska den va där, eller där, eller 2 mm åt höger, eller inte alls, eller...* Och varje gång jag gör en LO lider jag av att jag vill förverkliga alla idéer på en gång! Helst både shabby och grafisk och freestyligt galen och clean på samma gång! Ja herregud! Jag ser fram emot den dag när jag kan skapa en LO på ett par timmar!

3 kommentarer:

ylva sa...

den är hur rar och mysig som helst :) och jag känner igen mig precis. tror faktiskt att min andra layout ever är en av mina favoriter också, eller om det var trean kanske? och här pladdrar jag... också velpotta, det är därför ;). hursomhelst, vad roligt att du hittade min blogg! och vilken snäll kommentar. jag har helt tappat kollen bland bloggarna sedan jag tappade bort alla de där forumen. alltid roligt att hitta nya :). läste lite bakåt... huh, vad förskräckligt det lät med den där lilla snubbelolyckan och helgen på sjukhuset! och så var det fler fina skapeler förstås :).

på återseende!

medea sa...

Superfint! Funderar på att börja scrappa jag också, men det låter farligt. De flesta verkar sjunka riktigt djupt i träsket... ;)

marit sa...

Å vad fin!!!

Vad söt han är!