fredag 12 december 2008

Summertime...

... and the living is easy! Jag är egentligen ett stort fan av julen. Jag går igång som tusan på tomtar och julpyssel och glögg och juldofter och hela kitet, men min norrländska själ klarar inte riktigt den här skånska halvmesyren till vinter! Tomten ska INTE ha gummistövlar!!!Uck!! Idag har det regnat och blåst hela dagen - skånsk vinter, jag vänjer mig aldrig! Blöt om fötterna har jag varit ända sedan jag lämnade sonen på förskolan i morse... Dubbel-Uck! Ingen finfin julesnö så långt ögat når, inget knarr under fötterna, inget glitter i grenarna... men ändå denna frustrerande procedur av påklädning-i-multipla-lager för att promenera 10min. till förskolan, åsså dito avklädning när man kommer fram! Och själv är man såklart också iklädd mångdubbla lager så på/avklädningsproceduren orsakar svettattacker, som i sin tur orsakar köldattacker när man kommer ut igen. Konstant förkylda har vi varit i MÅNADER nu och sonen håller på att vända ut och in på sig själv i hostattacker. Uck! Så mycket enklare en sån här vardagssak blir på sommaren, då man kan strutta ut i nattskjortan utan att få lunginflammation!

Så. Färdig-gnällt. Här kommer lite sommarkänsla. Den här gjorde jag efter Scrapaddicteds fredagsskiss för länge sedan. Ett litet unikum, för jag är kass på att scrappa efter skisser. Vet inte vad det är, men jag blir liksom helt nollställd... Det gröna mönstrade papperet är en "all-time-favorite" - det passar ihop med allt! :) Jag är en sucker för grööönt! Grönt är skööönt! Hi, hi och bonusen säger numer att hans favoritfärg är grön! Hurra! (Förut var guld favvofärgen, för att den var dyrast liksom... men jag tycker nog det är lättare att hitta fina presenter i nya favvofärgen) Dekorationerna är egenritade, färglagda med promarkers och utklippta. Hoppas ni får lite solsken i höstmörkret!

4 kommentarer:

Eyovine sa...

Vilka snygga egengjorda dekos =)... å en härlig LO... men gillade din dekos extra mycket..
Å visst är det trist med en vinter utan snö.. bodde själv i stockholm ett år.. å har aldrig frusit sååå mycket någonsin. Fukten är svår att klä sig mot. Här har vi iaf kanonfin vinter å hur mycket snö som helst!!! Å snöar mer gör det även idag...

lillis70 sa...

Fattar vad du menar med skissutmaningar!!! Andra tycker att det är så lätt med skisser och jag måste kämpa :-)
Jag skulle gärna bo på nordligare under vinter halvåret, vill ha massor av snö NUUU !!!

ylva sa...

den är jättefin! och de handgjorda dekorationerna lite extra fina :). önskar lite snö åt dig då! eller sommar snart om du hellre vill det ;).

kram kram,

lillis70 sa...

Finns award att hämta hos mig :-)