onsdag 8 april 2009

Space Invaders

Sambon har (också) fyllt år och för att kompensera förra årets kassa present (han fick en egenhändigt tovad högertoffla...) ville jag göra något speciellt. I sin ungdom var han en flitig besökare av spelhallar och ett av favvospelen var Space Invaders. Tänkte först trycka en tröja med dem på, men han har fått hemtryckta tröjor så det räcker för ett tag, så en väska att bära hem alla prov som skall rättas i fick det bli i stället. Och eftersom spelen på den tiden Space Incaders var nytt och hippt var rätt grovt pixlat fick jag idén att översätta det till korsstygnsbroderi. Så här blev resultatet:

4 kommentarer:

ylva sa...

haha, en till som sitter med korsstygn! fast dina är ju snyggare ;), men tack för att du kallar min "muffins" för störtskön *lol*. den blev lite knasig, men uppskattad. nästan som dina tårta ;). fast den är galet härlig :)!

kram kram,

ylva sa...

men hur tänker jag? jag lyckades inte ens önska en fortsatt glad påsk *skakar på huvudet*. men nu så ;).

kram kram,

Familjen skogstokig sa...

Grymt cool väska, ju!

ylva sa...

hilfe... tre kommentarer på samma inlägg *lol*. du får uppdatera mer! lite fler broderier kanske ;). och hon är söt. men hysteriskt busig :o ! jag har svårt att hänga med ibland.