söndag 21 mars 2010

Stolt som en tupp!

Sonen har en ny hobby: pärlplattor! Han har gjort hjärtan till hela familjen, helt efter egen design och idag har han gjort påsk-kort till morföräldrarna, med deras hjärtan på! Han har själv valt alla papper, former och dekorationer och limmat fast dem, jag har bara hjälpt till med klippandet! Här är resultatet:


Inte illa för en treåring va?

Och sedan ville han göra ett kort till, till några bekanta till min mamma (han har tydligen fattat tycke för dem). Också detta helt hans egen design, medan jag stod för klippande och höll embossfönen. Bokstäver ville han ha också, för, som han sa: "Jag älskar bokstäver!" Såhär blev det:


Inuti kortet skrev han massa blixtar och "hej" Kolla här!!

Han är alltså tre!!! Jag är stolt som en tupp! En så'n har han förresten också tillverkat. Och när jag ändå är i skrytartagen så får ni se den också!

2 kommentarer:

Mondayish sa...

Vilka fantastiskt fina kreationer! =) Men det är väl inte konstigt med dig som mamma! =) Glad Påsk till hela familjen. Kramar

ylva sa...

heeej :)! och jag som hade mer eller mindre givit upp om ditt bloggande ;) och så visar det sig att här har det pysslats ihop mängder av fina saker :)! är mycket imponerad både av din sons färdigheter och dina virkade skapelser (och layouten såklart ;) ). klart att du ska vara stolt! av ren nyfikenhet... vad är det för spännande utbildning du går?

och näe, precis, frukost ska ätas vid ett fint bord istället ;). trodde faktiskt att folk skulle tycka att jag var så himla trist när jag erkände det, men tydligen var det fler. det är betryggande ;).

passar på att önska världens finaste valborg!

kram kram,