torsdag 14 augusti 2008

Tävling!

I sommar fick jag ett hemligt uppdrag: att göra inbjudningskorten till min kusins bröllop! En av fördelarna med att vara pysslaren i familjen är att man får första tjing på sådana roliga nyheter! Vinterbröllop blir det, i en vacker gammal kyrkoruin med utsikt över fjäll, sjöar och skogar! (Där har jag alltid velat gifta mig och nu hinner kusinen före!) Bröllopet ska gå i rött, vitt, silver och svart, så utifrån det knåpade jag ihop de här fyra förslagen:

1. 2.
3. 4.

Har lagt dem på brevlådan idag och nu är det upp till kusinen och hans blivande fru att välja vilket av korten som blir deras inbjudningskort. Nu är jag så nyfiken på vilket ni tycker de ska välja, så lämna en kommentar där du röstar på din favorit. Bland dem som röstat på "rätt" kort (alltså det kort som brudparet själva väljer) drar jag en vinnare som får en hemlig present på posten!

6 kommentarer:

beas barnslikheter sa...

Jag gillar idéen med bröllopsdatumet bäst. :-)

Miss Goldie sa...

Jag röstar på 3:an, men det var jättesvårt att välja! Alla var fina på sitt sätt.

Lotta sa...

Svårt detta, dom är jättefina alla fyra....men dom två bästa är (enligt mig) 3:an och 4:an.....och där tror jag nog att röstar på nr 3.....

Lotta sa...

Tack för dina gulliga kommentarer i min blogg.....
Det gick faktiskt liiiite bättre på dagis idag. Hon skrek "bara" dom två första timmarna....och hon hade ätit bra. Alltid nåt. Det där med att dom skriker för dom vill vara kvar.....jobbigt det med, men då har dom roligt i alla fall..

Kika igenom din blogg här lite, gillar verkligen den lilla boken du har gjort här nere....toksnygg!!
Ha det!

kajsalin sa...

jag gillar trean bäst. =)
Superfina allihopa.

klara07 sa...

Vad kul att få göra inbjudningskort till ett bröllop, jag fastnade mest för 2:an och 4:an. Men jag röstar på 4:an för den är så stilren och fin.